Tentang Penulis…;-)

[ y a k e s h i ] [ L L B ( H o n s ) ]

DSC01128

“Aku mencintaimu kerana agama
yang ada pada dirimu,
jika kau menghilangkan agama
dalam dirimu itu,
maka hilanglah cintaku padamu..”
(Imam Nawawi)



30 Responses to “Tentang Penulis…;-)”

  1. Salaamun alaikum

    Salam ukhuwwah wahai Anis Adilla
    Semoga hidupmu akan sentiasa bercahaya dengan pancaran iman dunia dan akhirat. Dan semoga Allah merahmati, memberkati dan meredhai anti dan famili semua. Aamin

    Selamat memblog kat tenet😀

    Wslm w.b.t…🙂

  2. Salam Ukhwah Hikmatun😉

  3. Hai..tq lawat blog saya..

  4. Hai.. salam perkenalan, senang2 jenguk la blog saya.. (pembetulan ayat diatas tadi)

  5. hye..slm perkenalan..smuger akak n famili di cucuri rahmat dan kebahagian di dunia,mahupun di akhirat.sy,amy..bley calling:0139453698🙂

  6. hai……assalamualaikum. boleh berkenalan? ni friendster sy. nurhamidah_adnan@yahoo.com.my

  7. Best2 citernya. Teruskan. Nanti saya baca…..

    frm:
    http://www.anugerahremajaperdana.blogspot.com

  8. salam…
    salam perkenalan…
    ana ni org bru dalam arena blog2 nie…
    so..ada yg ana amk kt blog anti..
    so..harap anti xmrah la ek..

    kalau rajin singgah la blog sy..baru lg..

    wsalam..

  9. frm:

    http:/www.khawlahalazwar.blogspot.com

  10. InsyaAllah Fatin.wslm🙂

  11. assalamualaikum… haip.. faied nk video psl fitna 2 leh ark??? nk tau gk pe cite ye yg sbenarnye..
    plssss… send me… tq.. wassalam….

  12. Salam…

    Faied…
    Saya ada video tue, tapi mase penuh dia 17minutes sy cume dpt 13:15 minutes. Hopefully tak kesah coz sy try download semula 2 3 kali tapi tak boleh. If i get a better one, i inform you.

    Email me at yake_keshi@yahoo.com for the video.

    Wasalam🙂

  13. hye cik anis… leh tak anta sedutan filem fitna ke email sy… sy berharap sgt nk tgk…. plzz…………..
    ell_jay09@yahoo.com

  14. Bro, can u sent me Fitna video clip..

    Thanks

  15. ass wr wb, salam kenal, boleh kirimi fitna movie.. wass wr wb : ericdv_19@yahoo.co.id

  16. Salam,

    Buat masa sekarang sy tak boleh nak buka Yahoo Mail. Sejurus selepas saya dapat buka yahoo mail, saya akan terus InsyaAllah send pada sdara2 semua. Maaf ye.

    Wasalam.

  17. salam,
    tolong hantar video klip geert wilders pada saya.
    marni088@streamyx.com
    tq

  18. salam,

    camne nk daftar kt search engine utk blog sy??
    dh try search tp xde..
    bleh tlg??

    TQ

  19. salam ziarah …
    semoga anti terus tetap teguh dengan jalanNya..
    semoga diperkuatkan iman,
    diperteguhkan keyakinan..
    Amalkanlah jalan yang sebenar-benarnya..
    InsyaAllah anti bertemu dengan keindahan tawakkal dan nikmat tawaddhu’..

    ~ Yakinkan janjiNya.. lakukanlah yang terbaik utk agama anti..
    Anti kuat.. InsyaAllah.
    Anti mampu lawan “anasir2 yang jahat” .. lakukanlah..
    Jika anti dihina.. biarlah anti dihina kerana mengamalkan Islam secara benar..
    Jika anti dibenci.. biarlah anti dibenci kerana menjadi seorang muslimah yang menjaga batas-batas pergaulannya kerana mencari redha Allah..Walaupun ada yang akan berkata.. mereka takkan berhenti berkata…
    Jika anti sibuk..biarlah anti sibuk kerana urusan Allah..
    ~ Ucap syukurlah.. kerana semuanya itu ada nilaian dan ganjaran diisisiNya..
    ~ Kuatlah.. Teguhlah..
    Perbaikilah..
    tinggalkanlah…

    Mari kita berhijrah..

    Wallahu’alam.

    ~maaf anti, jika ada terkasar bahasa…

  20. asalamualaikum..
    hai kak..
    may God blessing u and family..

    ikhlas,
    salwa

    white_princess11@yahoo.com.

  21. Salam,
    May Allah bless u and ur family too adek🙂

    wasalam

  22. Tlg hantar mai gambar tu. Sy tak dpt le

  23. askum………. semoga jadikan ianya sebagai wadah bagi melancarkan kerja2 islam…. Tq

  24. InsyaAllah. Blog nie sekadar luahan rase serta peringatan buat dii saya dan juga sahabat-sahabat laen.

    :sayainsanlemah:🙂

  25. salam….suka baca blog yakeshi…kita nie macam ada chemistry…keep it up! good work.semoga hidup kita diberkati dan dirahmati allah swt..amin.

  26. Amin. Terima kasih joy.🙂

  27. salam awk…semoga berbahagia dengan apa sahaja awk lakukan

  28. Thanku for the lyric “Tanya Sama Pokok”….thanku…
    regards
    fay

  29. Anis.ni atok.igt lagi?boleh tolng.cmne nak contact zet, no die ilang la..ni no atok 0179690430.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: