Dreaming~

Why do I love you? Because you are and always have been my dream. But still sometimes, when the wind is warm or the crickets sing, I dream of a love that even time will lie down and be still for. Dreams…dreams & dreams… I’m dreaming~ šŸ™‚

Can’t stop dreaming of something. Cherish every single dream that I have and hoping it would come reality. Anyway, dah lama tutup diri dengan dunia luar. Malas nak fikir ape-ape. Sekarang nie, handphone pun bersepah. Nak charge??! Lagi lah malas, walaupun charger tu kat sebelah je. Hahahahhaa~ 2 3 hari gak lah hp aku senyap. Minta maaflah kat kawan-kawan aku yg cari aku. Hahahaha~ Pendek kata boleh hiduplah kalau takde fon. Lately nie malas nak layan sape-sape. Penat layan org nie. Asyik kita je kena layan diorg; diorg bukan nk layan kita. Maklumlah aku nie manja skit. So sape-sape yg tak leh nak puaskan hati aku, aku tinggal je skrg. Hihihi~ Kejam! Huhuhu~ Takdelah..cume aku mmg dah malas nak layan sape-sape. Sekarang nie aku nak layan diri aku and family aku je. Yang lain tolak tepi.

Hurm..bila aku nak start nie? Siapa boleh jadi pendorong aku ye? Aku perlukan pendorong..Gamaknya kenalah aku start sendiri. Ya Allah Ya Tuhanku yang merubah kalbu, tetapkanlah hatiku. Moga sentiasa dalam agamaMu jua taat akan perintahMu. Ameen.

Semoga aku berjaya lakukannya. Menapak selangkah demi selangkah. InsyaAllah.

šŸ™‚

nyte, bye. Wasalam šŸ™‚

Advertisements

~ by yakeshi on December 1, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: