Summary ;)

Dengan Nama Allah Yg Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

This is the summary of my life lately..

Actually aku malas nak cerita panjang-panjang. Cerita based on picture k?

Last 2 weeks aku g Shah Alam, berbuka pose dengan kakak-kakak sepupu aku. Such a memorable moment. Alhamdulillah. Perkara-perkara mcm nie yg mengeratkan hubungan kekeluargaan…

And pada masa yang sama plak aku gaduh ngan pakwe aku pasal aku nak g Shah Alam and cancel double date kami last minit. Whatever~

Sebelumnya aku g ziarah umah arwah mak angkat aku lepas aku g Open Day kat Pusat Penapisan Minyak Petronas Sg Udang, Melaka. Adik kepada arwah mak angkat aku bagi aku sepasang kain..baju kurung pink yg pada aku lawa dan aku sgt berkenan. Thanks Mak Cit..

Sabtu minggu lepas, aku exam CIMB. Failed dowh! Hahahaha~ Repeat paper..repeat duit RM 170.00. What The Fish!

And minggu lepas gak aku clash dengan bf aku. Hahahaha~ Takde jodoh gamaknya. Anyway abg, if you read this I want you to noe that I don’t want to fight no more. Lets be friends like before k. Kita terima seadanya yg antara kita berdua dah takde jadoh..

The memories will always remain. That’s y lah certain people said that, tak semestinya kawan baik itu bisa menjadi pasangan yg bahagia. Rest in peace.😉

Oh ya, last nyte, kami wat keje giler… Aku, Ika, Abg Afiq, Yan and Kak Fifa mengambil keputusan nak pegi Uptown kat KL. Kebetulan plak aku ada member baru dari UM a.k.a. Yuza (yg asalnya kawan baek ex-bf aku tahun 2007) hahahahahaha~ Kalau Duda aku tau aku g jumpe Yuza, mampos dia delete aku ngan Yuza dari Facebook lagi skali. Wan..wan..saya tak pernah faham perangai awk dari dulu smpai skrg…huhuhu

Kami kat Subaidah, Hang Tuah Mall at 12:45am

Dekat Uptown, jalan-jalan ngan Yuza tak tau nak beli ape. Sampai Yuza kata ” Awak tak nk beli ape-ape ke jauh2 datang nieh? Hahahahaha~” Last-last aku beli sepit rambut and Spec kat atas nieh. Kebetulan plak spec aku dah patah…huhuhu Owh ya, lately nie cheq tak tau awat lah cheq suke sgt warna putih. lawa kan? hahahaha~

Thats all kot…

Owhh..ada lagi….Firdaus merajuk ngan aku ke? Pesal lah mamat tueh. Waktu aku balik JB dia sibuk, waktu aku kat Melaka dia bising2 suwoh aku balik JB. Hempuk kang! En Firdaus…En Firdaus… bile lagi dia leh hntr aku g MC? Hahahahha~ citer lame! Cinta berputik kembali.  3/10/09 aku exam CIMB balik. Kali nie no last minute study ok syg! Gambate! Ameen.

” Ya Allah Ya Tuhanku. Aku memohon kekuatan dariMu agar aku bisa selalu bersikap tenang, bisa selalu bersikap sederhana, ketika marah ataupun senang “

[yakeshi: Who am I? Or Should I say: ” Who I want to be actually”]

~ by yakeshi on September 14, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: