| b o t a k i t u s e k s i ! ! |

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani.

Bold is Sexy! Pernah dengar orang cakap camtue? Hihihi. Mungkin tak ramai yang mengatakan bahawasanya botak itu seksi. Tapi pada ok apa kalau botak? Anyway, post kali nie menunjukkan Top 3 lelaki botak pada pandangan aku yang walaupun depa nie botak tapi tetap sexy! Charming~ 😉

# First Place : David Beckham ( Football Player )

david_beckham1_300_400

davidbeckhamsuitpreview

# Second Place : Timothy Olyphant ( Hitman )

timothy-olyphant-picture-1

22291940gn0

# Third Place : Wenworth Miller ( Prison Break )

prison-break-wentworth-poster-259

wentworth-miller

Seksi kan diorang??  Mesti pelik kenapa aku pilih David Beckham first place, nape ek? Tak tau lah..maybe sebab aku suke orang yang dah berumur kot. Hahaha… David beckham nampak matang skit. Tapi Timothy Olyphant nampak lagi tua dari Beckham. Tua sangat pun tak best. 😛  Wenworth Miller pulak yang paling mude. Dah berumur sikit mesti dia lagi seksi! Hahaha… anyway jangan salah anggap pulak post kali nie. Takde menda aku nak buat, so aku teringat kat hero-hero pujaan aku ni.

[yakeshi : Sape lelaki-lelaki botak yang rase dia seksi boleh lah isi borang jadi Abi (Boyfriend) aku 😛 ]

Advertisements

~ by yakeshi on April 15, 2009.

One Response to “| b o t a k i t u s e k s i ! ! |”

  1. huhu….kalau camni boleh la botak…….lepas tu isi borang eh sayang

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: