Salam Lebaran… ;)

Dengan Nama Allah Yg Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani…

Alhamdulillah…sampai juga 1 syawal setelah sebulan berjuang di bulan Ramadhan. Syawal kali ini sungguh meriah buat aku walaupun kami terpaksa beraya di rumah sendiri di…. ‘BANDAR’ Putra…huhuhu Nama tempat sahaja sudah ‘bandar’, memang kosonglah tempat kami. Tapi yang paling syok sekali, tahun nie semua kena paksa pakai baju yg sama. Alhamdulillah kami satu keluarga sedondon! Yes!! Sape punya kerja?? Aku lah…~ 😛 Niat di hati dengan mama nak amek potret keluarga, tapi kedai gambar tutup. Takpelah, mungkin esok hari..:) Hari raya pertama hari nie, memang letih. Seawal pagi kami dah dapat tetamu, anak-anak buah abah. Lepas tue Auntie Noor& Uncle Rosli sekeluarga pula… Auntie pun tak balik gamaknnya.. Hari tu mama ada usulkan nak beraya di Gombak, tapi dek kerana raya ke-2 mama terpaksa ‘standby’ di bank, niat kami terbantut. Seawal 3 pagi semalam mama dah bangun menyediakan ketupat, rendang, kuah kacang, ayam masak merah, lemang and etc. Wahhhh~ Mama memang ‘wonder woman’ coz she can do all the things by herself. Opss! Dont get it wrong..hehehe malam tu aku dah siap2 rebus ketupat, kupas bawang, kupas macam-macam lagi lah…lepas tueh tertido, sampai mama terjaga tapi tak kejut. Dia kejut pun lepas dia habis masak…huhu sorry mama…

Anyway, tak dapat beraya lame pun… Selasa dah start exam. Kejam sungguh MMU nieh..huhu This is some pictures kami sekeluarga… 🙂

Di Pagi Hari Raya…

Abah’s Workers

Uncle Rosli’sfamily

Mama & Baba before salam-salam 😀

Ampunkan dosa-dosa kami mama, abah… 🙂

Abah kata “Cepat sape nak duit raya lagi? ” 😛

~No Comment~

Amirul Aidi Normuhayat

Amir Ashraf Normuhayat

Azrul Ammar Normuhayat

Kamilah Permata AyahBonda 🙂

“My Family”

Ok dengan ini saya nak mengucapkan, selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin kepada semua insan yang mengenali saya. Andai saya pernah terkasar bahasa, terpukul, termarah, teremo dan sebagai nya. Oh ya, untuk budak-budak MMU…Selamat Menempuhi Peperiksaan Akhir Semester1. Choyok! Chyok! 😀

Wasalam 🙂

~ by yakeshi on October 4, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: