SRM Appreciation Dinner

“Disinilah tempatku bermula, menimba ilmu milik Yg Esa buat bekalan dunia, akhirat jua tidak lupa. Kedengaran suara berkumandang suara anak-anak wawasan. Akan kami buktikan kecemerlangan & kejayaan” Soutul Jihad – Sumbangsih

Teciptanya sumbangsih seirama memainkan lagu-lagu menyedapkan halwa telinga. Terngiang-ngiang memori lampau ketika masing-masing baru menceburkan diri dalam barisan kepimpinan Exco SRM MMU Melaka 2007/2008. Siapa sangka dari pelbagai umur, pelbagai warna kulit, pelbagai ideologi kami berjaya membentuk sebuah keluarga walau pada hakikatnya ukhwah ini sukar utk dibentuk. Berkat kesabaran insan-insan yg bertungkus-lumus menjayakan nama SRM bermula dari Kursus Induksi 07/08 hinggalah program terakhir Kempen “Bersama. Together. Anti Dadah” yg cukup memberikan memori-memori manis buat kami.

SRM Appreciation Dinner yg diadakan di D’Nangka, Bukit Katil Melaka yg serba kekurangan jika nak dibandingkan dengan Dinner-Dinner kelab lain yg begitu gah dan meriah mampu memberikan impak terbesar dalam diri setiap exco. Ilham dan ideologi melalui kepimpinan Presiden kami yg memberikan satu tapak asas pengukuhan bagi SRM dikenali dan disertai pelbagai lapisan masyarakat mampu mengorak selangkah kehadapan dari semasa ke semasa.

Terima Kasih tuan Presiden yg tidak pernah jemu mengajar erti kepimpinan kepada kami. Terima Kasih tuan Presiden kerana bnyk bersabar dengan kerenah anak-anak buahnya. Terima Kasih tuan Presiden yg banyak menyuntik semangat di dalam jiwa-jiwa yg kosong ini. Semoga kami semua dapat mengadaptasikan segala kebaikan. Semoga kami semua dapat bersama dan ukhwah yg terjalin tidak akan putus antara kami. InsyaAllah.

Credit to All SRMian EXCO yg bertungkus lumus. I Love You All. InsyaAllah.
“Together We Work as ONE FAMILY”

“Marilah suburkan kembali hubungan dengan kejujuran, leraikan segala impian buktikan dengan keikhlasa. Moga persahabatan ini mengajar erti kehidupan, dalam Rahmat Tuhan Yg Esa, Bahagia Selamanya….” De Hearty – Erti Persahabatan Ini

Advertisements

~ by yakeshi on May 9, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: