AHMADINEJAD vs ABDULLAH

Sama-Samalah kita renungkan🙂

 

~ by yakeshi on April 3, 2008.

3 Responses to “AHMADINEJAD vs ABDULLAH”

  1. Think………..mana boleh samakan dgn Iran….Ahmad kalau kita tahu pasal dia and movements dia, bijak, amanah, bersih, sopan, keserdahanaan, kesatuan untuk ugama, bangsa and negara. Iran suka org yg semacam nii and dia org works for their country not them self. Lebih kurang macam Guru Nik kitalah, yg tahu dia menyajar, yg tak tahu dia belajar, …..ini takda, sentiment, sentiment, sentiment to uplift emotional which made them bigger losser……..ingat tak pak luncai dgn labu labunya and pak pandir……ni kisah org kita. ratus tahun dulu kita dah diajar, tapi nak jugak ikut pak luncai and pak pandir……

    Put that asidelah..coming back to soal hati naluri……..betul ke dia org ni org KITA atau musang bertopengkan kambing…….kalah je tarik balik bantuan, wang iksan konon, stop kemajuan, menberotak, macam budak budak. Kitkan orang melayu, tak kiraapa punlah, tolonglah org kita sendiri kalau ada kesempatan, ini tak, baja sikit boleh, banyak tak boleh pasal parti lain……….taktahulah.nampak hitamje kat dalam.. banyak kena belajar dia org nii……..im PM for all malaysian buat macam nii……sampaibillahpun……rosak bangsa..takda dan mana nak ada berkat.

    Yg 4 PM lepas dah set up structure, system pentakbiran, perlaksanan, takkan nak bersepatuan and menjayakan pun kecundang!! Taktahulah, being process guys think 12th GE Bn should be able to hold at least 92%, failure is because of mis calculation and kurang prihatin terhadap rakyat tercinta dari semua peringkat, bangsa and ugama. Kalau yg ada memang takleh….dak tak boleh….menteri menteri kita tak takda tenaga……otak dak taknak pakai…cari akan macam mana nak akal org je kerja deme……..undurlah cara terhormat……carilah org yg boleh…ada kalau nak carilah

    Believeing in Allah by directing those to him likewise org atasan kita ni yooooooooo, hidup ni semmentara………jangan pasal kepentengan diri…..anak cucu jadi hamba……….dah nampak dah sebenar nya…………..tapi tulah gajah depat mata buta………nyamuk kat seberang yg dicari cari

  2. YOOOOP sorry just for informations, im not pro pas or pro umno, pro PKR (ni totally out) .sorry….pemimpin harapan melayu dan bukan melayu keselurusan and berseluruh tidak dapat dikenal pasti lagi .. Semua yg ada is obselate (diluputkan)…..ada yg boleh pakai sikit…bila masuk kabinet…..dah macam drama senario lak…apa nak jadi ni dgn orang kita………………Raja pun dah tak tahu nak hormat…ni kurang pegajian civik…..masak parlimen…meyalak sana sini..tak da base, tak objective and priority dan kesopanaan….baldy joke…….MP pertahankan personnel and crony interest, NOT people yg elect them or bangsa or negara dia org……….BIARKANLAH SILUNCAI DAN LADU LADUNYA…….

  3. Ahmadinejad ISlam sunnin ke Syiah ?

    minta maklumat jika ada…sy ada baca http://tokwan.wordpress.com ttg gambar syiah memukul diri sendiri ..adakah ia mazhab sama dgn A di atas?

    salam ukhwah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: