Karnival Keluarga Bahagia 2008

Bismillahhirrahmannirrahim…

Dengan Nama Allah Yg Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani. Awal bualn Mac haritu berakhir sudah Karnival Keluarga Bahagia 2008 anjuran Institusi USRAH MMU Melaka. Kenangan yg terindah buat diriku. Maklumlah aku join karnival nie sejak foundation dulu lagi….tahun nie mungkin tak semeriah tahun lepas tapi banyak kejayaan yg dapat dikecapi. Kesimpulannya aku bahagia dengan keluargaku walau secara dasarnya aku lebih banyak meluangkan masa buat Sekretariat Rakan Muda yg dicintai.

KKKB 2008 aku telah diberikan jawatan sebagai Ketua Divisyen Kebajikan. Mmg jaga kebajikan betol bak kata maunx masa post-mortem selepas event haritu. Thanks pada semua, sekalai lagi aku dapat jadi ahli keluarga KKB. This is some of the pictures that aku sempat captured waktu tueh. Aku bnyk ke hulu-hilir amik and hantar makanan sampai tak sempat nak bergambar. Hahaha…tapi baju KKB tahun nie cantek…hihihi

Nama dia Osama. Huhuhu…terasa macam berada di Tanah Arab sekali lagi. Hohoho

Ini Demascus: Kumpulan Nasyid MMU Cyberjaya b4 closing ceremony

Ini semua anak-anak buahku yg melatak giler babeng setelah penat berkejar kesana-kemari. [Termasuk akulah tueh…huhu] Kami makan mknn VVIP beb…hahaha

Dan ini adalah aku. Cantekkan warna baju tahun nieh. Tapi aku pun cantek gak. Hahaha. Ketika gmbar ini diambil, kami telah berpost-mortem selama 3/4 jam tak silap saya. Letihnyaaa~!!! [Krdt to lina pencilbox 🙂 ]

Akhir sekali, kami gembira akhirnya kami dapat merealisasikan impian kami untuk menjayakan program ini. Oh ye~!! Tak lupa gak, aku dapat Tempat Pertama permainan Congkak. Hahaha…rezeki…rezeki… Tapi takda gmbr amek hadiah. Sibuk sgt waktu tu dan aku suruh org laen amekkan hadiah aku. Thanks Izzah. Ukhwah Fillah!!!

Wasalam. 🙂

~ by yakeshi on March 24, 2008.

One Response to “Karnival Keluarga Bahagia 2008”

  1. tolong bagi aku hal tntg keluarga

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: