Huh?! HOSTEL?!

Dengan Nama Allah Yg Maha Pemurah Lg Maha Menyayangi…

Syukur dah habis midterm, tapi sedikit terkilan lah…hurm. Anyway skrg nie aku dah pindah hostel, nmpaknya kena ulang semula kehidupan asrama dulu. Haha… 😛 Management Pangsapuri BUkit Beruang Utama dah nak tutup. So terpaksa lah berpindah jika nak, klu tak nak kena smbung aggreement dengan tuan rumah. Entahlah kenapa cepat sangat aku pergi applu HOSTEL MMU nie…hahaha dalam mase sehari aku siap trus bayar deposit terus dpt kunci bilik. Syukur Alhamdulillah Kakak Rumet aku baek kot..best giler. Owhhh…senang jer nak cari bilik aku, naek tga tepi blok F2 tingkat pertama dan bilik pertama. Hahaha…serius dekat giler. Mimi tak jadi pindah dari BBU..hurmm aku sure akk miss those times ngan mimi. Dia dah jadi rumet aku sejak aku masuk MMU nieh. Kitorang sekepala, dia pun banyak tolong aku support dri sudut rohani bila aku ada mslh. Hurmmm…mungkin ada hikmahnya.

Hurmmm..ingat nak balik hari nie, tapi ada keje pulak. Sedihnyerrr…bilalah dapat balik rumah. rindu mama, abah n adek2. Actually semenjak rumah aku takde tenet haritue aku dah malas giler nak updated blog…ahaha tulis sikit2 boleh lah. Nak merepek dah malas. Oklah..bubye 😀

Wslm 😉

Advertisements

~ by yakeshi on December 7, 2007.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: