2nd Week of Hari Raya

Bismillahhirrahmannirrahim….

Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani. Hurmmm….this is the 2nd week of Hari Raya. For those yang kenal aku, aku minta maaf sangat-sangat kalau aku ada salah silap ngan korang. Mane tau secara sengaja dan tidak sengaja. Maklumlah aku nie bukan manusia yang sempurna. Yang baik datang dari Allah SWT dan yang buruk datangnya dari sikap aku sendiri. 0-0 yerkūüėČ

Anyway, lama betol aku tak merayap masuk blog aku. Friendster ke, MySpace ke dah jarang dah sekarang. Banyak lagi komitmen yang aku perlu settlekan. Fuhhh…bermacam-macam peristiwa yang berlaku dalam hidup aku selama beberapa bulan aku tak berkongsi pengalaman. Baik pengalaman aku sebagai seorang pelajar, sahabat, anak, kakak, kekasih {opss!! aku dah single kembali selepas mengalami masalah teknikal…anggap je aku ngan dia dah takda jodoh. Lame jugakkan…nearly 1 year¬†}¬†serta tak lupa¬†tugas aku sebagai¬†HambaNya. Kalau nak diikutkan hati, aku nak menjejak kaki skali lagi ke Mekkah. Mengadap Dia Yg Esa. Tapikan, satu jerk….aku heran waktu aku kat sane, Birthday aku pun aku lupa…huhu sampailah member aku wish aku birthday, baru aku sedar. Naseb baek buat roaming…. Bila kat sane. hal duniawi semua kita lupa. Oh yerk, first sem first year nie aku Final dalam keadaan berpuasa. Giler kentang arrr…aku dpt kekuatan dan ketenangan yg secukupnya waktu peperiksaan berlangsung. Alhamdulillah… moga-moga result aku gempak kali nie.

Uik?!! RAYA! RAYA!¬†Ape cerita¬†raya tahun nie???!! Mesti ada yang raya sakan kan. Aku¬†raya tak raya same jerk…huhu 3 minggu cuti semester…mak aikkk aku rasa lame¬†giler.¬†Macam manelah kalau IPTA 3 bulan cuti semester?? adehhh…actually takda ape pun nak dibebelkan. Saje nak lepak kat blog coz aku ngan bosan kat umah..anyway thanks for sesape yg sudi bace.

SESIAPA YANG ADA ARTIKEL MENARIK UNTUK DIKONGSI BERSAMA, SILA HANTARKAN KEPADA :

yake_keshi@yahoo.com / anis_adilla@yahoo.com

TQūüôā

~ by yakeshi on October 25, 2007.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: