Mozilla FireFox 2.0.0.3

Salam πŸ™‚

Fuhh~!! Jam menunjukkan pukul 5:11 a.m. dan aku masih berjaga sejak semalam!!! Angin kat luar lebat nak mati and hujan tak berhenti-henti. Seriously takot. Aku ngan rumet aku baru je lepas sahur. Niat di hati kami ingin menunaikan puasa sunat bersama-sama puasa ganti. Maklumlah Bulan Ramadhan dah nak menjelang… πŸ˜€

Tadi aku tak tido macam-macam aku buat. Aku scan laptop nie dan ada satu virus…huhu banyak gak Tracking Cookies..Haishhh. Aku updated blog, pastu aku try cari solutions nape Internet Browser aku mengong tak tentu pasal. Sekarang nie aku pakai Mozilla Firefox coz dia lebih laju berbanding Internet Explorer.Puas aku re-install balik benda tu tapi it’s still the same. Dan aku telah pun mendapat jawapannya!!! For those yg mengalami bnda apa yg aku alami macam :

Kat atas tu aku sediakan link dia trus. Korang click and cubalah fahamkan yerk InsyaAllah. Just try and error. Aku tadi pun try and error. If korang tak dpt masuk link nyer, klik kat gmbr Mozilla atas tue yerk~!! πŸ™‚ Good Luck πŸ˜€

Advertisements

~ by yakeshi on June 25, 2007.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: