Malam Seribu Kenangan – Dinner IU MMU Melaka

Bismillah…Salam buat semua.

Malam Seribu Kenangan – Dinner IU MMU Melaka

Syukur Alhamdulillah. Segalanya berjalan dgn lancar. Walaupun pada dasarnya banyak betol dugaan yg menimpa kami. Bila time rehearsal semuanya berjalan ngan lancar. Tiba time betol-betol teknikal lah problem.. macam-macam problem. Alhamdulillah kami dpt atasi segalanya. Aku bersyukur coz kami masih diberikan satu lagi peluang utk menghidupkan MALAM SERIBU KENANGAN DINNER INSTITUSI USRAH 06/07 MMU MELAKA. Memang seronok malam tue. Tapi berdebar-debar pun ada coz aku lah kena starting untuk DJ nyte malam tueh. Mau tak kecut perut aku nieh…huhu Dah lah mkn nasi grg ciput je pg tue..sejak tghri tak mkn and sebelom event start pun tak mkn gak..berdebar-debar smpai lupe nak mkn. Naseb baek timing tgh jadi DJ bertugas tu perut tak meragam…tapi lapooo gak lah..ekekeke

Malam tu lebih kurang pkul 11.30 habis. Macam-macam segment ada. Cabutan Bertuah, Teka klip gambar, Rasa Makanan and macam-macam anugerah. Yg plg besh skali KKB07 menang satu award dari MMU AWARD 2007. Alhamdulillah 😉 Betol-betol Malam yg membawa seribu kenangan pada aku. Time rehearsal lah time aku tak tau kenapa boleh jadi org yg paling malu kat situ..maybe gabra. Sebab…. 😉

Before Dinner bermula…menyiapkan backdrop 😀

Elok-elok..pegang lek-lok..aishhh~!!

Sebelom mengambil alih tugas..huhu Gabra sehhh … (-_-“)

Kumpulan Afwan MMU Melaka

Warghhh~!! Laporrrr wehhh..dahlah tak cukup mkn..huhu

DJ Anis & DJ Didie

Penghargaan IU FC 😉

Khusyuk bang…tgk pe tueh ;P

Aku and En Tompel… Pakcik Tua yg Hodoh..wakakaka

Keluarga Bahagia KKB 07 🙂

3 DJ yg bertugas malam tue [ DJ Anis;DJ Akashah;DJ Didie ]

Alhamdulillah apa yg diharapkan menjadi kenyataan. Moga lepas nie Dinner IU yg akan dtg akan lebih gempak. 🙂

~ by yakeshi on April 28, 2007.

3 Responses to “Malam Seribu Kenangan – Dinner IU MMU Melaka”

  1. seperti ku kenal gambar makanan itu?

  2. sepertiku kenal makanan itu?siapakah empumyanya yerk?

  3. hahahaha…aku pun tak tahu sape nye. rembat jerk..dh lah tak dpt nak mkn sgt waktu tue. redha je lah coz menjalankan tugaskan..hehhehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: