Sesi penggulungan~!

Bismillah…Salam buat semua.

” Disini sy ingin menegaskan sekali lagi bahawa kes yg dibawa oleh pihak pembangkang sama sekali bertentangan dengan kes yg diusulkan pada hari. Dengan itu kami ingin menegaskan sekali lagi bahawa ‘ Pangsapuri Bukit Beruang Utama merupakan penempatan terbaik student-student MMU Melaka ‘ Dengan ini sekian terima kasih “ hahahha…ape aku merepek nie??? wekkk๐Ÿ˜›

Kenapa tajuk sesi penggulungan?? Nak mkn kek gulung ke? Atau nak kek lapis?? Huhuhu~! Kuat merepek btul… Actually sebab dah lame tak updated aku nyer blog.. so aku nak menggulung semua yg berlaku pada minggu lepas. Hurmm..banyak gak benda berlaku minggu lepas, tapi laptop aku buat hal~! Bodoh nyer laptop..tak bleh bukak buat beberapa hari. Something rosak kat Microsoft..aduhhh dah lah pakai genuine. Ntah-ntah lepas nie kena format balik..๐Ÿ˜ฆ sedihnyerrr~! Hopefully tak lah.

Minggu lepas aku di tawarkan untuk menghadiri sesi temuduga untuk Majlis Tertinggi Sekretariat Rakan Muda ( SRM ) MMU Melaka. Wahhh~! Berat tugas tue, bukan komiti biasa. Harapan aku mestilah nak kan jawatan tueh… Tapi aku tak berani nak taruh harapan yg besar, coz aku tau ramai lagi yg lebih baik dan lebih bagus dari aku๐Ÿ™‚ huhu~! event KKB07 dah bermula, maknanya event yg aku handle dah nak dekat!!! Rabu nie~!!!! takut sgt-sgt… first event aku organize nie Ekspo Pertanian & Keusahawanan. Macam mane agaknya…Ya Allah! Takot betol!!! Aku berdoa sangat-sangat event tu berlancar dengan baik. 4 hari aku akan bertarung untuk ekspo… event aku arr paling lama. Event org lain sehari jerk..aku smpai 4 hari..huhu~! InsyaAllah…InsyaAllah..

Minggu lepas MMU Melaka ada buat Carrier Fair kat Exam Hall. Azmi ajak aku teman dia tgk Carrier Fair tueh..aku pun pi lah.. menarik gak lah… dia ada tempat temuduga trus untuk student MMU bagi yg final year. Bagus arr..

Minggu lepas jugaklah gas dapur kami yg hampir setahun menamat kan riwayat.. ape yg terjadi bebudak nietgh masak lunch tetiba gas habis.. :)) hahha.. nak tergelak pun ada. Last-last diorg masak dlm periuk nasi. Periuk nasi kak Noni yg jadi mangsa.๐Ÿ˜›

Serius minggu lepas aku penat nak mati. Ada 2 3 kelas aku escape coz nak settlekan KKB07. Aku belajar setapak demi setapak. Naseb baek aku ada senior-senior yg dapat memberikan tunjuk ajar pada aku. Syukur Alhamdulillah~! Moga pengalaman yg aku dapat boleh memberikan manfaat aku ketika aku berhadapan dengan kerjaya aku nanti๐Ÿ˜‰

Sekian…๐Ÿ™‚

~ by yakeshi on March 11, 2007.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: