Serius~!

Bismillah..Salam buat semua.

Serius 2 3 hari nie aku happy sgt-sgt walaupun ada gak lah benda-benda yg menggamit balik memori-memori. Tapi aku makin recover coz aku punyer rakan-rakan 🙂 Semalam bebudak nieh ajak g tengok wayang citer ” MUKHSIN “ bapak best giler citer tueh..tapi ending dia mmg tergantung maybe dlm citer ” SEPET “ Orked jumpe Jason. Kitorg pegi naik 2 buah kereta, 4 perempuan dan 7 lelaki…hehehe amek tiket wayang pkul 12:15am coz mlm tu kitorag masing-masing ada meeting and midnight mmg best skit tgk wayang. Lawak betol~! Aku naik kete ngan Fadhlan & Abg Anas ( Presiden UPG ) pastu semua bebudak pempuan dlm kete tueh..ehhe 😛

Lepas kitorg habis tgk wayang tue, kitorg pun mkn kat McD. Tapi lagi satu kete mkn kat Subaidah kat Melaka Raya. Abg Anas nak mkn kat citu jerk, maybe dekat and dah mlm pun.. dlm kul 3:30am bru smpai umah..huhu~ Esoknya pi Kamdar, Tesco beli brg KKB07.

Malam nie actually ada Forum Keluarga Bahagia tajuk dia ” Dilema Cinta Remaja “ best giler. Penceramah dia best…rugi sape yg tak dtg tue, mmg banyak pengisian dia. Kumpulan Nasyid Affuan ( tak silap lah..huhu ) MMU Melaka nyer wat persembahan. Sedap betul sore abg-abg nasyid tueh..huhu~

Perasan tak Eye Bag aku dah teruk..huhu~ tu namanya tak berapa nak cukup tido. Hampir setiap malam ada meeting untuk event yg berlainan..huhu~ Muke dah tak berseri dah. Lepas Ekspo Pertanian & Keusahawanan nie, terasa beban yg paling besar dah pun terlerai…huhu~ Cepatlah berlalu wahai Ekspo… Berdebar betol nak tunggu event Rabu nie!!! Arghhh~!! Takot…. 2 hari berturut-turut pada event yg aku handle berlangsung, aku ada midterm 2 paper [ Islamic Legal History; Politics & Governance ] huhu~! Kena start belajar mlm nie. Aku tak nak paper tue jadi cam paper General Principle of Law II… adehhh~

After forum tue kitorg pun lepak-lepas kat Time Millenium. Warisan & Rampai Murni tutup plak..ape kes??!! Kitorang baru je nak lepak reramai. Aku, Zetty, Bell, Jaja, Rizal, Tompel, Fadhlan & Atok. Fadhlan lah tak bleh belah… dia dah la HICOM Usrah.. bleh blah camtu jerk lepas event td..hahahah Satu meja tu budak UPGFC ( University Peers Groups Football Club ) tetiba Fadhlan IUFC ( Institusi Usrah Football Club ) hehehe.. 😛 gurau je Fadhlan..hahaha.. Esok bebudak nie ada match kat MMU Main fields.. Sokong UPGFC beb~!!!  hahaha..aku konfius gak. Mane satu nak sokong pun tak tau.. IUFC or UPGFC …

Malam nie lepak ngan bebudak nie tak lame lah..coz besok diorg ada match kul 10:00am Manager surh trun pukul 8:00am hahaha..tak tau lah bangun ke tak bebudak nieh.. 😛 aku jalan kaki balik ngan Tompel smpai rumah sebab kebetulan kitorg tinggal kat BBU… 🙂  Oklah..esok kena attend vendor untuk ekspo.. aku nak rehat, pastu 1/3 mlm nanti aku nak start study. Aku tak nak hampakan harapan mak ayah aku.. 🙂 Nyte~!

~ by yakeshi on March 11, 2007.

6 Responses to “Serius~!”

  1. amboi2…

    letak gambor secret admire wa nmpak dlm blog u…

    ini x bleyh tahan nih…

    nak kene nih..!!

  2. Hahaha…

    U nak I kantoikan sape yg u admired tu kerr???

    hahahaha 😛

  3. gdluck utk midterm:)
    tq sbb keje sungguh2 utk KKB.thnx a lot!

  4. Ini tugas sy;)
    InsyaAllah sy cube buat yg terbaik…

  5. saya sgt comel…
    ahahahah~
    kidding..
    all d best dear..
    plus..
    let bygone b bygone babe..
    life must goes on~
    cheers~

    hail roza hail~

  6. Love you guys more!!
    muaxxx~! :-*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: