Salam Ukhwah…:D

Bismillah…Salam buat semua.

Kenape ek tajuk mlm nie salam ukhwah?! Ini kerana aku harapkan ukhwah dan kemesraan yg terjalin antara komiti-komiti Karnival Keluarga Bahagia lebih mesra hendaknya. Aku selesa ngan diorg..diorg rendah diri, ada sifat kepimpinan,hormat-menghormati sesama insan. Syukur alhamdulillah tuhan masih syg pada aku. Tadi pkul 10.30mlm aku ada meeting KKB07 and habis lebih kurang dlm kol 12 mlm gak..pastu turun kat Ciptarasa Warisan teman jaja makan and aku pun ikotlah mkn skali kan..jaja nie menggoda betol..hahaha..😛 kenyang syukur alhamdulillah perut nie. Tak bleh jadi nie lepas nie kena diet habis nie. Hari tu dh gembira2 dah berat turun gila-gila..pastu dtg happy balik trus naik..pas nie kena sedih2 jelah..hahahahahaha..😛 macam biasalah lebih kurang pkul 12 aku akan berbual dgn Zam. Kali nie biaq aku pulak kol…Asyik dia jerk, aku tak nk lah membebankan dia…lagipun kami kan masih student so kena ada sikap give and take and considerations😉 Aku syg dia…dan hanya itu yg aku tahu. Takda sape yg boleh replace dia.. aku tak tau lah apa akan jadi pd aku kalau aku kehilangan dia lepas nieh. Aku cuba nak kurangkn syg aku..tapi aku tak boleh coz aku teramatlah syg pada dia…even dia bukan first love aku, tapi tak tau lah…maybe nak tengok aku kurang syg pada org laen lepas zam kot..nauzubillah..minta dijauhkan tuhan.

Ehmm…housemate aku sbuk nak survey2 hadiah valentine..teringin rase nak menyambut tapi aku tau valentine day sempena memperingati paderi tueh..takmolah…tapi kalau dpt hadiah dri Zam best gakkan… Teddy bear ke? Bunga ke? Tudung ke? Kain baju kurung ke? Best gak kan skali skala..hehehe sumpah kalau dia bg aku tak pakai.. simpan smpai tua.. hahahaha…😛 Satu doa aku buat kami…moga hubungan yg terjalin antara kami dirahmati oleh Tuhan dan diberkatiNya. Pasal family..tak yah risau. Family aku dah jumpa..berkenan dan merestui alhamdulillah… Mama kate ” ada jodoh..adelah Mama tak halang. Mama suke dia ” hahaha…😀

Hari ahad hari nie mmg membosankan tahap maksimum!! Aku rase macam tension kebosanan tau duk umah..aishh~! Dahla tu takde org nak lawan “jual kerepek” kalau zam ada bleh lah merepek ngan dia kan..hihihi oklah…nak tido dah. Esok kelas start kol 11pg. Naseb baek bukan 8pg coz lecturer aku ada kursus. Nak tido dah nie.Aku berharap hari esok yg menjelang akn lebih baek dari hari semalam…ameenn…🙂 daa~! Wasalam…

~ by yakeshi on February 12, 2007.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: