I do..cherish you~!

Bismillah…Salam buat semua.

Jam dah menunjukkan pkul 12:23mlm and aku baru lepas berbual ngan HIM..aishhh~! kalau dah berbual ngan dia mmg asyik kena usik and kena buli lah jawabnyer..saya redha…!! dah biasa dah..๐Ÿ˜› Today takde ape yg menarik, as usual aku start kelas pkul 10pg straight away to 3pm bru lah breakfast + lunch. Pastu pegi fax proposal and letter untuk Polis kat STAD. Trus pegi bilik En. Hairul nak follow up jabatn-jabatan yg patut..tapi aduhaiii bebudak Carrier Carival ada..clash plak event nie ngan diorg. Busy nyerrr…aishh~! pasni kena call kat bilik ustaz atau pun pinjam telefon OR and then bayar balik kat diorg. 2 3 hari nie sistem penghadaman aku laju seh…ape nk kena tak tau lah..huhu~ cepat sgt sakit perut..berbunyi-bunyi bagi “warning”…huhu

Tadi malam plak aku ada kelas English II…lemah betol kelas mlm-mlm nieh..huhu~ Habis kelas lepak ngan bebudak nie open table panjang depan Rampai Murni…best arr…. gelak mlm nie mmg tak bleh tahan kalau dah duduk satu table ngan bebudak nieh..hahaha Tadi dpt berita Rizal kata SRC tak confirm untuk kerja amal bntu mangsa banjir tueh..larrr apesal lah pulak..hurm.. nak pegi..nak jugak!! Tadi aku dalam kelas sibuk cari komiti..ngee~! smbil-smbil tunggu lecturer start kelas smbil tulah aku mencari mangsa..selingan. Kalau tak smpai event pun nanti takde komiti nak masuk. Diorg ni pun satu, nak komiti tpi takde effort..cehhhhhh~! Takde strategy langsung!! Semua kerja nak senang..aishhh~!

Huhu..MMU ada wat Kursus Perkahwinan oooo…Ade gak yg ajak aku pergi. Tapi takmo lah aku..huhu~ tak best arr..nanti nk g kursus kawin mesti arr ngan bakal Husband aku..hahahah Ape agaknye ek yg dia bg ceramah kat Kursus Kahwin tueh? huhu~ berminat gak..tapi bukan masanya..๐Ÿ˜€ one day!! hahaha

Hey..today Kerol tegur aku dlm YM..tak sanggup arr aku tengok dia seidh-sedih. Lagi-lagi insan yg aku rase aku syg kat dia…Hurmm…Nie antara YM dia bg..

boy: makcek…
anis: ape?
boy: org x nak cr awek dah…
boy: org dah fed up…
boy: ader makcek pun dah ckup..
anis: asal nie?
anis: hurmmmmmmmm
boy: as my bff..
anis: ok tak nie?

Kerol, if kau bace nieh..aku tak nk kau sedih-sedih k..kalau takde sape nak syg kau, aku masih ada..Sekarang nie aku nak kau tumpu pada study kau. buktikan yg kau boleh hidup tanpa dia. Bina masa depan kau dulu. nanti berduyun perempuan yg lebih cantek dari dia dtg pada kau. Trust me!! Seriously… I will always give u strenght and couragement. Bukannye ko tak hensem..hensem dowh!! Timing mkn ngan aku kat PS pun ramai yg tengok aku ngan ko…Public figure lah katakn..ramai arr jeleskan..sebab ko mkn ngan aku sebenarnya. Diorg nk mkn ngan aku tak dpt..hahaha Dah..dah..aku tak nk ko sedih-sedih lagi dowh..bina semangat dan azam baru. Aku sentiasa di sisi kau. This nasihat pun aku tujukan pada kau Zett..ko tau kan aku syg semua kawan-kawan aku. Aku tak bleh siot tgk korang sedih..aku jadi terikut sedih skali. Kita jatuh bangun bersama…Thats my promise!!

Oklah..takde ape lagi nk share..minggu nie pack ngan program and aktiviti..tak lupa gak pada assignment yg bakal bertimbun mahupun individual atau pun group work..Ya Allah Ya Tuhanku…When he call me, it seem to be perfect and I dont want that “perfect” of feeling taken away from me&him…Do bless me & him. Ameen… [ Sy rela kena buli and kena usik dengan awk rather that live without you every minute and every hour…I.T.A.L.Y [ I Trust And Love You ]

~ by yakeshi on February 9, 2007.

3 Responses to “I do..cherish you~!”

  1. cygg makcekk!!=D

  2. U noe that I’ll Love my Best Friend Forever More than everything..
    Bukan saje nk tunjuk post nie..
    Tapi org terasa jauh ngan pkcik.
    Maybe org masih rase bersalah pada pakcik sbb kecik kan hati pkcik.
    Walau ape pun nie confession Org..
    Org syg pkcik coz pkcik sgt baik pd org๐Ÿ˜‰
    Jatuh bangun kita bersama pkcik๐Ÿ™‚

  3. Still same. We cant workout together. Seems that things wont be like b4…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: