Paan Jahat tipoo aku..

Bismillah…Salam buat semua.

Paan jahat tipoo aku..aish~! aku mati-mati ingat dia datang daripada Putrajaya..ek eleh rupa-rupanya dia dtg daripada tu hah..kat taman sebelah tueh…hahahah!!!! Rase cam nk tergelah besar pun ada. Hey anyway..thanks paan coz teman aku mkn and ko pun tak suke tengok aku sedih-sedih. Kalau aku tau ko kat Melaka gak..takde nyer aku nak kluar mkn mlm nie ngan ko..huhu~ mata pun dh jadi mcm bola golf dah..Paan kate bukan bola golf lagi dah…Dah jadi mcm telor ayam..hahahaha ( lebih kurang lah tu )

Thanks bangat coz ko comfort aku mlm nie.. aku bersyukur gila eventhough kita bru je kenal tpi ko dh anggap prsahabatn kita suatu yg precious. Weiii..pasnie ko kena blanje aku lak..hahaha! wekkk..:P aku dh nk lelapkn mata..lupakan semua duka. Esok aku akan kembali pada ” Anis ” dahulu… seorang yg selekeh, slumber, Happy Go Lucky dan NERD…

Wasalam.

Advertisements

~ by yakeshi on January 30, 2007.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: