Hari-hari yang membosankan~!

Bismillah…Salam buat semua.

Ehmm..today dah khamis. lagi 3 hari aku akn masuk sem baru. Sem terakhir untuk Pengajian Asas Undang-undang aku … Pasni aku dah masuk Beta Year, maknanya aku dah masuk tahu pertama ijazah. Tak sabarnyer aku….huhu~! Gembira seh rase dah nak masuk sem baru. Sem baru azam baru, kena usaha lebih sikit sem nie untuk dapat pointer yg lebih baik. Aku kena build up future aku…buktikan bahawa perempuan pun boleh berjaya,bukan lelaki jerk ..hehehe

Semalam Kak Noni kata dia nak balik today, tapi nampaknya Kak Noni dah terlajak tido and hujan plak tu, so dia tak jadi balik today dan dia balik InsyaAllah besok dia balik sini. Aku dah ada teman dah, housemate aku Alin dah balik, so tak lah sunyi sangat aku kat rumah nie..klu tak huhu~! macam-macam bunyi aku dengar..cukuplah pengalaman aku yang tak berape nak ngeri tapi meremangkan bulu roma aku semalam…nggee~! Hari nie aku masak Tom Yam ooooo,tetibe rase jatuh dengan Tom Yam pada pandangan ketiga plak..hehehe..bolehlah Tom Yam bujang. Bintang?! Kena tanye En Zam brape bintang dia nk bg aku untuk Tom Yam tueh…hahahha Oklah…nyte!! [ Hari ni dapat Soy Bean ngan Choki-choki!!! ]

Choki-Choki & Soy Bean!! Nyum..nyum

~ by yakeshi on January 25, 2007.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: